top of page
Поиск
  • Фото автораMila Lerner

Хто ховається по той бік екрану

Обновлено: 12 сент. 2019 г.

З чого починається проект? Не з сайту, не з головних функцій та навіть не з ідеї. Проект починається з команди, із натхнення, із бажання створити щось кардинально нове, змінити реальність. Команда - це серце, душа, печінка та опорно-руховий апарат всього набору функціоналу, архітектури та інтерфейсів.

Електронна Коаліція України - це більше спілка однодумців, ніж жорстка управлінська структура. Наші люди дуже різні, із різним досвідом, політичними поглядами, іноді навіть із суперечливими ідеями. Об’єднує нас єдине - бачення майбутнього України як електронної держави, вільної, відкритой, захищеної від корупції. Так, все це схоже на казку, проте заради неї ми готові працювати, як невмирущі поні, домовлятися із міністерствами, вигравати тендери, міняти людей і світ навколо.

Отже, представлємо вам наші світлі та дещо божевільні голови, які здатні побудувати нове майбутнє вже зараз.



Володимир Білявцев - співзасновник Електронної Коаліції України, головний двигун, ідейний натхненник, мотиватор та невтомний розробник архітектури. Почав програмувати ще до того, як це стало мейнстримом, а комп’ютери ми бачили лише на сторінках фантастичних журналів. Був одним із розробників головних проектів у ПриватБанку, стояв на чолі розробки iGov та iDoc. Тож про функціонування електронних послуг усіх видів та жанрів знає із власного досвіду.

Головна мета на проекті: “держава в смартфоні”, доступність та відкритість усіх державних послуг та функцій, легкість та зручність для людей.



Богдан Помазан - співзасновник Електронної Коаліції України, бізнес-аналітик, апологет на євангеліст доступних даних та відкритих реєстрів. Засновник OpenData835, радник з питань Open Data в партії “Демократична Сокира”, учасник Ради громадського контролю НАБУ та Громадської ради при Державному агентстві з питань електронного урядування. Богдан знає все, що ви соромилися спитати, про контроль та прозорість даних, про співпрацю з державними органами та роботу державних рад.

Головна мета на проекті: забезпечення відкритості та публічності інформації, яка стосується функціонування держави, суспільних та громадських послуг.



Антон Семенов - співзасновник Електронної Коаліції України, засновник FintechLab, бізнес-аналітик та серійний підприємець. Зібрав досвід майже по всіх сферах економіки - від банків до будівництва та логістики. Працював помічником областного депутата, тож добре знайомий із принципами та схемами функціонування громад. Наш креативний діяч, свіжа кров, голос молоді та (іноді) здорового глузду ;-) . Експерименти, несподівані рішення, яскравий креатив - це все до нього.

Головна мета на проекті: створити безмежний простір для втілення ідей та наробітків для покращення життя людей



Дмитро Ніколаєвський - юридична підтримка проекту. Юрист, спеціаліст з криптовалюти, автор книги “Як доїти цифрову корову”. Якщо ви вже заробили свій перший біткойн, та не розумієте, що з ним легально можна зробити в Україні, - Дмитро вам все розповість, допоможе та навчить блокчейну вісімдесятого рівня. А в господарському праві він почуває себе як риба у воді, тож Дмитро легко та невимушено допомагає вивести ці процеси в електронний обіг.

Головна мета на проекті: перетворити електронну державу на безумовний закон розвитку суспільства.



Євген Поремчук - технічний консультант Електронної Коаліції України, технічний аналітик, співзасновник ІТ-компанії "BWN Group", один із перших активних розробників системи iGov, керівник ГО "Електрона Республіка" та автор кількох десятків діджитал-рішень для держави. Євген виймає технічні рішення із кишень, як фокусних кроля з тієї шляпи та ще встигне всіх нас здивувати.

Головна мета на проекті: замінити всіх держслужбовців на величезний сучасний дата-центр з повною автоматизацією процесів.



Наталія Дрік - головна людина з BlockChain на проекті. Виконавчий директор Ассоціації "Блокчейн України", керувала компанією IDF Reforms Lab. Наталія розповість про відкриті дані, BlockChain та криптографію більше ніж ви можете собі уявити. Те, що хтось пафосно рекламує як фантастику на своїй сторінці у Фейсбуці, вона мовчки втілює в життя, віддає готове рішення та йде далі. Можливо, найтихіша та найефективніша людина у команді.

Головна мета на проекті: створити надійне, захищене та ефективне середовище для розвиту електронних державних послуг.



Міла Лернер - PR та інформаційна підтримка проекту. Фінансовий аналітик, засновник та в минулому головний редактор онлайн-видання UJew, податковий консультант (несподівано). Вміє фільтрувати справжні новини від інформаційного мусору, знає, що правильне слово в сто разів сильніше за будь-яку зброю, може пояснити всі ці комп’ютерні штуки так, що зрозуміє старенька бабуся із Великих Деревичів.

Головна мета на проекті: донести діджиталізацію до всіх куточків України, підтримати внутрішній та міжнародний імідж як динамічної та прогресивної держави.


Звісно, це не всі люди, що сидять по той бік цього тексту. І цей список буде поповнюватися новими обличчями та проектами. Якщо ви також хочете приєднатися до нашої команди та власноруч перетворити своє оточення на найпрогресивнішу державу світу - заповнюйте цю реєстраційну форму та починайте разом із нами створювати майбутнє вже сьогодні.


Завжди ваші, натхненні та працьовиті,

Команда Електронної Коаліції України

184 просмотра0 комментариев
bottom of page